Brain Control

Brain Control
Blauwe Glid Kruid / L-theanine

voor 22:00 uur besteld, de volgende dag in huis!

AlphaVit Brain Control

Brain Control heeft meerdere belangrijke eigenschappen:

• Draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij het leervermogen*
• Is goed voor de leerprestatie en het concentratievermogen*
• Helpt bij vermoeidheid*
• Ondersteunt in spannende tijden en in stresssituaties**

* vitamine B12
** vitamine B5

Concentratie en leerprestaties

We leven in een maatschappij met een hoge prestatiedruk. Leren en studeren vergt vaak veel inspanning en tijd. Het helpt als je goed kunt omgaan met stresssituaties en je goed kunt concentreren. Bijvoorbeeld als kinderen zich goed kunnen concentreren in een drukke klas. Maar ook als je werkt heb je er baat bij als je een normale weerstand hebt tegen stress.

De natuurlijk basis van Brain Control

Een van de ingrediënten in BrainControl is L-Theanine. L-Theanine is een aminozuur dat in voorkomt in theebladeren. L-Theanine is grotendeels verantwoordelijk voor de smaak van met name groene thee. Voor dit supplement is geen thee-extract gebruikt, maar uitsluitend het zuivere L-Theanine geselecteerd. De combinatie van L-theanine met Blauwe glidkruid is meer dan de som der delen. Blauw glidkruid (Scutellaria lateriflora) wordt gebruikt als traditioneel Chinees kruid. Omdat de populariteit van het kruid is toegenomen in het westen, wordt Blauw Glidkruid tegenwoordig ook gekweekt in Europa.

Finishing

Je kunt Brain Control gebruiken:

  • Als ondersteuning bij leren en concentreren door een hoge dosis vitamine B12
  • In stresssituaties en spannende tijden

Brain Control kan dus worden gebruikt om uiteenlopende redenen.

Beschrijving

Wat doet Brain Control?

Brain Control van AlphaVit met vitamine B12 is goed voor de leerprestatie en het concentratievermogen*. Bovendien bevatten de capsules pantotheenzuur, een vitamine die ondersteunt in stresssituaties.

Brain Control biedt ondersteuning bij het leren, studeren en werk
Brain Control bevat twee B-vitamines die goed zijn voor het concentratievermogen. Vitamine B12 draagt bij aan hersen- en zenuwfuncties die zijn betrokken bij het leervermogen. De vitamine is goed voor het geheugen en voor de leerprestaties. Leren en studeren is hard werken. Daarom is het een prettige bijkomstigheid dat vitamine B12 samen met vitamine B5 ook goed is bij vermoeidheid en moeheid. Vitamine B5 ondersteunt bovendien tijdens je drukke werkzaamheden. Deze vitamine helpt bij geestelijke inspanning en draagt bij aan de normale weerstand tegen stress. Met Brain Control profiteer je van deze bewezen eigenschappen van deze twee B-vitamines in een hoge dosering. Het biedt jou ondersteuning bij het leren, examens en tentamens en drukke werkzaamheden waarbij je een helder hoofd moet houden.

Ervaar Brain Control
L-Theanine is een afgeleide van een aminozuur uit de theeplant. Vooral groene thee bevat veel L-theanine. Dit unieke aminozuur wordt niet in lichaamseiwitten ingebouwd en wordt na inname snel opgenomen.
De combinatie van Blauw Glidkruid en L-Theanine in één capsule heeft voordelen. Helaas mogen wij in verband met nieuwe Europese regelgeving consumenten niet uitleggen waar deze stoffen voor gebruikt kunnen worden.

De toevoeging van B12 aan Brain Control is goed voor de leerprestatie en het concentratievermogen. Brain Control doet waar het voor gemaakt is; u kunt het gebruiken indien u overdag ondersteuning wilt om u goed te concentreren. Vitamine B5 ondersteunt bovendien in stresssituaties en draagt bij tot een normale synthese en een normaal metabolisme van steroïdhormonen, vitamine D en sommige neurotransmitters.

Inhoud en levertijd
Aantal tabletten: 60
EAN Nummer: 8717953221766
Levertijd: voor 22:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenstelling

Aantal tabletten per verpakking: 60
Samenstelling Brain Control per dagdosering van 1 vegacaps: %RI*

Blauw glidkruid (Scutellaria lateriflora) 100 mg
L-Theanine 50 mg
Vitamine B12 (cyanocobalamine) 500 mcg 2000%
Vitamine B5 (calcium pantothenaat) 100 mg 1666.7%
Vitamine D3 (Cholecalciferol) 5 mcg 100%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten: vulmiddel (cellulose), vitaminen, vegacapsule (HPMC), blauw glidkruid, L-theanine (synthetisch), anti-klontermiddel (magnesiumstearaat), antiklontermiddel (silica).

Gebruik: Volwassenen 2 maal daags 1 capsule nemen. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud 1 capsule per dag een half uur voor de maaltijd met water innemen. Raadpleeg een deskundige voor gebruik door kinderen.

Dit product is geschikt voor vegetariërs. Dit product van AlphaVit is mild en natuurlijk en geeft geen gewenning.

Bewaren: Bij kamertemperatuur en droog bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding. Voedingssupplement. Categorie: kruiden, vitaminen. Aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Vragen

· Wanneer weet ik of ik kan stoppen met het gebruik van Brain Control?
U kunt Brain Control langdurig gebruiken, of uitsluitend gebruiken voor een kortere periode, bijvoorbeeld in examentijd of tijdens drukke werkzaamheden. Bij langdurig gebruik kunt u desgewenst overgaan op een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.
Kan ik zomaar stoppen met het gebruik van Brain Control of moet ik langzaam afbouwen?
Er is geen noodzaak om het gebruik van Brain Control af te bouwen. Indien u wenst te profiteren van de gunstige eigenschappen van dit product kunt u uiteraard eerst overgaan op een halve dagdosering van 1 capsule.
Kan ik meerdere potjes/doosjes tegelijk aanschaffen?
Ja, dat is geen probleem!
Moet ik als volwassene twee capsules per dag nemen of volstaat minder ook?
Als opstartdosering verdient het de aanbeveling om de dagelijkse dosis van 2 capsules aan te houden. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van dit product.
Bij langdurig gebruik kunt u desgewenst overgaan op een onderhoudsdosering van 1 capsule per dag.
Wanneer stop ik met de Booster?

U kunt op ieder moment stoppen met het gebruik van Serotonine Booster. Wij adviseren u om het gebruik rustig af te bouwen tot 1 tablet per dag.

Brain Control
€ 19,95
Brain Control 3 potjes
€ 52,95
Brain Control 12 potjes
€ 167,95